6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
İngiltere Başbakanı corona virüse yakalandı! Boris Johnson corona virüs testi pozitif çıktı! | Video

İngiltere Başbakanı corona virüse yakalandı! Boris Johnson corona virüs testi pozitif çıktı! | Video

27.03.2020 | 14:23

Tüm dünyada etkisini gösteren ölümcül salgın corona virüsü kabusu devam ediyor. Son dakika gelen bilgilere göre İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un corona virüs testi pozitif çıktı. Johnson şuanda kendisini karantinaya almış durumda ancak hükümetin corona virüs ile mücadeleye yönelik adımlarında aktif olarak rol almaya devam edeceğini söyledi. İngiltere Başbakanı'nın son 24 saat içerisinde virüsün semptomlarını çok hafif şekilde göstermesinin ardından hemen test yapıldığı ve pozitif çıktığı belirtiliyor.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Johnson, hafif semptomlar gösterdiğini belirtti ve koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Johnson, yayınladığı mesajda, "Son 24 saat içinde hafif semptomlar göstermeye başladım ve koronavirüs testim pozitif çıktı. Kendimi karantina altına aldım. Bu virüsle savaşırken hükümete video konferans yoluyla liderlik etmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA