6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
ABD kanalı NBC'de PKK propagandası | Video

ABD kanalı NBC'de PKK propagandası | Video

12.03.2021 | 10:30

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye verdiği desteği saklamayan ABD medya kuruluşlarıyla da terör örgütü propagandası yapıyor. Amerikan NBC televizyonunda yayınlanan haberde terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin kadın kolu YPJ'den 8 Mart Kadınlar Günü yayınında övgüyle bahsedildi. DEAŞ'a karşı "kurtarıcı" olarak lanse edilen örgütteki terörist kadınlar için de "Bu kadınlar korkusuz ve yaptıkları şaşırtıcı" denildi.

Amerika'nın en ünlü haber kanallarından NBC'de, terör örgütü PKK/YPG'nin kadın kolu YPJ'nin propagandası yapıldı. NBC'nin deneyimli muhabiri Andrea Mitchell imzalı haber, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak hazırlandı.

'ÖRGÜTE KATIL KOMUTAN OL'
Örgüt üyesi kadınların, futbol oynamanın, üniversiteye gitmenin, kendi eşini seçmenin yasak olduğu bir bölgede doğduğu belirtilerek, 'Ancak bunlardan bazıları sniper (keskin nişancı), komutan oldu' denildi ve YPJ'ye katılmak kurtuluşmuş gibi gösterilmeye çalışıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA