Türkiye'nin en çok konuşulan restoranının sahibi olmak nasıl bir duygu?
Bağları çok güçlü olan bir aileyiz. Uzun seneler yurtdışında kaldım. Geldiğimde hep babamın yanında çalışıyordum. Babam da bu işin duayenlerinden. Benim için çıta çok yüksek. Yaptığım işlerde babamın ismini devam ettirmeye çalışıyorum. Babam "Yatırım boyutunda yüzde 1 bir şey atlarsan, o sana yüzde 99 olarak geri döner" der.
Su Kongresi'nde 14 bin kişiye yemek verdiniz. Şimdi de IMF değil mi?
Şimdi IMF'de 7 bin kişi olacak. Biraz daha komplike. Bu iş tamamen Türk mutfağı olacağından, Borsa Lokantası ve Rasim Özkanca bu işe esas emek veriyor. Ben babama yardım ediyorum. Mönüde "Deniz levreğinden Faroz usulü balık buğlama", "kuzu tandır", "su böreği" ve "zeytinyağlılar" olacak.