Ürünleri nerelerden alıyorsunuz?
Eti, Manisa Ticaret Odası Başkanı Arif Koşar ile Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Ömer Yüngül'ün sahibi olduğu Güney Amerika'dan gelen sığır çiftliğinden alıyoruz. Hepsi "Angus eti"...Trabzon'dan tereyağ, mısır unu, karalahana geliyor. Edremit'ten 20 senedir bu işi yapan bir aileden zeytinyağı alıyoruz. Antakya'dan zeytin geliyor. Hemen hemen Türkiye'nin bütün coğrafyasından ürün alıyoruz.
Mönüyü nasıl oluşturuyorsunuz?
Bir tane Ar-Ge departmanı var. Sürekli reçeteler çıkıyor. Şunu değiştirelim bunu ekleyelim diyoruz. Bu mönünün arkasında ciddi bir çalışma var. Rasim Özkanca Yemek Laboratuvar'ını kuruyoruz. Burada üç executive şef sırf yemek üretecek. Bu ekibin konsantrasyonu mönü yapmak.
Kaç dükkanınız oldu?
Borsa Lütfi Kırdar, Adile Sultan Borsa, İstinye Park Borsa, İstanbul Modern ve Masa Restaurant. Bir de şimdi Holiday İnn Şişli... Günde hepsinde toplam 200'ün üzerinde çeşit yemek üretiyoruz.