Arbedeyle kaçırılan firari yakalandı! İtfaiyecilerle girip camdan yakaladılar  | Video

Arbedeyle kaçırılan firari yakalandı! İtfaiyecilerle girip camdan yakaladılar | Video

25.03.2020 | 12:42

İstanbul'da adliyeye sevk edildiği esnada bazı kişilerin polislere saldırmasıyla çıkan arbededen faydalanarak firar eden suçlu yakalandı. Şüpheli saklandığı ve polisler tarafından etrafı çevrilen adreste kapıyı açmayınca camdan İtfaiye ve Polis Ekipleri'nin adrese girmesiyle birlikte gözaltına alındı.

Olay, 13 Mart Cuma günü saat 15.00 sıralarında İstanbul'da yaşandı. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Adliye Sevk Timleri tarafından adliyeye götürülen Tugay K. (22), Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilmek üzereyken Gaziosmanpaşa Adliyesi'nin otoparkından ekip otosuna bindirileceği esnada kalabalık bir grup görevlilere saldırdı ve arbede çıkardı. Tugay K. o esnada firar etti. İstanbul Polisi olayla ilgili soruşturma başlattı. Kamera görüntüleri incelemeye alındı ve şüphelinin yakınları ile arkadaşlarının ikamet adresleri ile birlikte şüphelinin gidebileceği olası adresler belirlendi.

YARALAMA SUÇUNDAN SABIKALI...

Firari Tugay K., önceki gece saat 00.10 sıralarında Gaziosmanpaşa İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi'nde saklandığı adrese akşam önceki gün saatlerinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli Tugay K., saklandığı ve polisler tarafından etrafı çevrilen adreste kapıyı açmayınca camdan İtfaiye ve Polis Ekipleri'nin adrese girmesiyle birlikte gözaltına alındı. O anlar cep telefonlarıyla kaydedilen görüntülere böyle yansıdı. Yaralama suçundan dolayı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde kaydı bulunan ve "Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık" suçundan ötürü dört yıl kesilmiş hapis cezası bulunduğu ifade edilen şüpheli İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Soruşturmanın sürdüğü ve şüpheli

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA