Park etti, anahtarı üzerinde unuttu! İki dakika sonra çalındı | Video

Park etti, anahtarı üzerinde unuttu! İki dakika sonra çalındı | Video

31 Mart 2022 15:47

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri; sahibinin park ettiği ve kontak anahtarını üzerinde unuttuğu motosikleti çalan hırsızı yakaladı.

Google Haberler'de tüm gelişmeleri tek kaynakta görmek için Sabah'ı takip edin.

İstanbul'da A.A. adlı bir kişi; Şişli İlçesi'ne bağlı olan 19 Mayıs Caddesi üzerinde park ettiği motosikletinin kontak anahtarını üzerinde unuttu. Bir kişi motosikleti çaldı ve kaçtı. Mağdur A.A. şikayetçi oldu ve inceleme başlatıldı.

İki dakikada çalınan motosikletin yeri, üzerindeki takip sisteminden tespit edildi. Polisler seyir halindeki motosikleti bulunca hırsız kaçmaya çalıştı fakat kovalamaca sonucunda Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisleri tarafından yakalandı.

Hırsızlık ve benzeri suçlardan çok sayıda suç kaydının olduğu tespit edilen 19 yaşındaki M.G. yasal işlemlerinin ardından "Motosiklet Hırsızlığı" suçundan adliyeye sevk edildi ve "Adli Kontrol" kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA