Esenyurt'ta bir güzellik merkezinde skandal olay! Genç kadının gözüne yapıştırıcı kaçtı: "Kör olabilirdim!" | Video
22.11.2025 |
15:10
İstanbul Esenyurt’ta bir güzellik salonuna giderek kirpiklerini yaptırmak isteyen Dilara Çalışkan, hatalı işlem sonrasında kör olma tehlikesiyle karşılaştı. Kirpiklerine sürülen yapıştırıcının gözünün içine kaçmasıyla kısmı körlük yaşayan genç kadın, soluğu hastanede aldı.
Kirpikleri yaptırmak için geçtiğimiz Çarşamba günü Esenyurt Piri Reis Mahallesi'nde bir güzellik salonuna giren Dilara Çalışkan, korku dolu anlar yaşadı. İddiaya göre yanlış model kirpik yapıldığı için değiştirilmesini isteyen genç kadına bir çalışan, 'Şu anda yaparsak sorun olur' dedi. Birkaç gün kullanmasını, ardından ise değişmesi gerektiğini belirten çalışana ise işyeri sahibi 'Yatsın, çıkarın hemen' diyerek işlemin yapılmasını söyledi. İşlemin yapıldığı sırada sürülen yapıştırıcı maddenin gözüne kaçması sonucunda genç kadın acı çektiğini ve bulanık gördüğünü belirtti. İşyeri sahibine tepki gösterdiğinde ise Çalışkan'ın üzerine yürüyen işyeri sahibi hareket ve tehditte bulundu. Polise haber veren genç kadın, ardından ise hastaneye gitti. Acil serviste tedavisi yapılamayan Çalışkan, uzman göz doktoruna gittiğinde ise kimyasal maddenin göz retinasına kadar girdiği, yaşadığı geçici körlüğünde bu nedenle olduğunu belirtti. İlaç tedavisinin devam ettiği genç kadın ise güzellik salonundan şikayetçi olurken, 'Başka insanlar dikkatli olsun, başkalarının da başına gelmesin' dedi.
"GÖZLERİM GÖREMEZ HALE GELDİ"
Yaşadığı süreci anlatan Dilara Çalışkan, "Ben daha önce de yaptığım gibi kirpik yaptırmak için randevu alarak bir güzellik merkezine gittim. Sürdükleri yapıştırıcı gözlerimi yaktı, bunu söylediğimde iste küçük bir vantilatör vererek işleme devam ettiler. İşlem bittiğinde ise istediğimden farklı yaptıklarını, değiştirmeleri gerektiğini söyledim. Çalışan bana 'Şimdi yaparsak sorun olur, 2 gün kalsın sonra değiştirelim' dedi. Bende 'Olur' dedim ve o sırada işyeri sahibi müdahale ederek 'Yatın, çıkarın' diyerek hakaret edercesine işleme devam etmesini söyledi. Bende gözüme bir şey olursa şikayetçi olacağımı söyledim ama beni dinlemediler. Tekrar işleme başladıklarında bir jel sürdüler, o jel gözümün içine işlemeye başladı. O sırada kirpiklerimi çekiyorlardı, gözlerim göremez hale geldi, canım yanıyordu. Bende tepki göstererek polisi aradım ama hatalı işlem yapmadıklarını söylediler" dedi.
"BEN KÖR OLABİLİRDİM"
Olayın ardından kısmı körlük yaşayan genç kadın, "Daha sonra hastaneye gittim, ciddi bir durum olduğunu ve acil serviste bakamayacaklarını söylediler. Uzman bir göz doktoruna sevk edildim. Yapılan işlem sırasında sürülen yapıştırıcının gözümün içine, retinama kadar girdiği söyledi doktor. Bulanık görmemin, acı çekmemin nedeninin bu olduğunu söyledi. Ben kör olabilirdim, bu durumun sorumlusu ise güzellik salonu. Bunu yapanların cezasını çekmesini istiyorum, benim başıma geldi, başka insanların başına gelmesin' diye konuştu.
Sıradaki
OTOMATİK OYNAT
Konya’da iplik yüklü tır devrildi: 1 yaralı
01.03.2026 | 19:18
Basılı kalan otomobil kornası vatandaşların kabusu oldu
01.03.2026 | 17:53
Halı sahada kalp krizi geçirdi, son yolculuğuna uğurlandı
01.03.2026 | 17:44
Trafik kavgasında 1 milyon 164 bin lira ceza
01.03.2026 | 16:25
Üsküdar'da sürücülerin ters yön tartışması sopalı kavgaya dönüştü
01.03.2026 | 12:53
Alanya’da 5 katlı apartmanda yangın | Video
01.03.2026 | 12:12
Üçüncü kez alkollü yakalandı, 390 bin Tl rekor ceza uygulandı | Video
01.03.2026 | 11:23
Bursa'da hafif ticari aracın çarptığı yaya öldü | Video
01.03.2026 | 08:49
Erzincan’da kurşun eritme sırasında patlama: 1 kişi ağır yaralandı | Video
01.03.2026 | 07:57
Ankara’da tıra yüklenmiş hafriyat kamyonu üst geçide çarptı | Video
28.02.2026 | 16:44
Şaka yapmak isterken arkadaşının kolonyalı ellerini yaktı! | Video
28.02.2026 | 15:59
Antalya'da 23,9 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi | Video
28.02.2026 | 14:09
15 milyar TL’lik yasa dışı bahis operasyonunda 42 tutuklama | Video
28.02.2026 | 13:25
İstanbul'da çok sayıda iş yerini kurşunlayan 7 kişi gözaltına alındı | Video
28.02.2026 | 12:57
Bursa’da otobüs motosikletlinin önüne kırdı: O anlar kamerada | Video
28.02.2026 | 12:10
A PARA
ATV
A2TV
ZTK