Fatih'te tarihi ahşap bina alev alev yandı | Video
16 Haziran 2026
15:57
İstanbul'un Fatih ilçesinde 2 katlı tarihi ahşap binanın çatısında yapılan çalışma sebebiyle yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yangın saat 14.00'te Fatih ilçesi Cibali Mahallesi Haydar Bostanı Sokak'ta bulunan 2 katlı tarihi ahşap binanın çatısında çıktı. İddiaya göre çatıda devam eden tadilat çalışması sebebiyle çıkan yangını fark eden vatandaşlar, durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Yangın söndürülürken, olayda herhangi bir can kaybı olmadığı öğrenildi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.Efe Anagöl isimli vatandaş, "Burada çatı inşaatı çalışmaları yapılıyordu. Çalışmalar sırasında çatıda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark edince durumu hemen yetkililere bildirdik ve içeride bulunan vatandaşları dışarı çıkardık. Yangın kısa sürede büyürken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı" dedi.
Süleyman Göz isimli vatandaş ise, "Yangının çatıda çalışan işçilerin yaptığı tadilat sırasında çıktığını düşünüyorum. Çatıda izolasyon çalışmaları yapılıyordu ve yangın da o sırada başladı. İtfaiye ekipleri olay yerine kısa sürede ulaştı ancak park halindeki araçlar nedeniyle binaya girişte gecikme yaşandı. Erken geldiler fakat içeri girmeleri biraz zaman aldı. Bu konuda itfaiyenin bir kusuru yok, yaşanan gecikme araçlardan kaynaklandı" diye konuştu.
Sıradaki
OTOMATİK OYNAT
Akaryakıt pompasına çarpan araç yandı: Facianın eşiğinden dönüldü! | Video
20.10.2026 | 16:31
Ankara'da çelik platformun altında kalan genç işçi hayatını kaybetti | Video
20.10.2026 | 14:44
Eskişehir'de çıkan kavgada 20 yaşındaki genç bıçaklandı | Video
20.10.2026 | 14:45
Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpıştı! Kaza kamerada
20.10.2026 | 13:54
Beyoğlu'nda 5 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada | Video
20.10.2026 | 11:15
Malatya'da 6 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı | Video
20.10.2026 | 10:24
A PARA
ATV
A2TV
ZTK