Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Öykü Çelik

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 yılında İstanbul'da doğdu.

Öykü Çelik, 13 Temmuz 1987 yılında İstanbul'da doğdu. Babası futbol antrenörü olduğundan ve ailevi sebeplerden dolayı 11 yılda 9 okul değiştiren Öykü Çelik, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde okurken geçirdiği talihsiz bir trafik kazası nedeniyle okulunu devamsızlıktan dolayı yarım bırakmak zorunda kalmış.

İlk olarak Selena ve Akasya Durağı dizilerinde küçük roller ile oyunculuğa başlayan Öykü Çelik, 2009 yılında Cin Geçidi filmi ve Luk Piyes'in oynadığı, Kanımdaki Barut filmlerinde rol aldı.


2011 yılında Oktay Kaynarca ve Meltem Cumbul'un oynadığı ''Nuri'' dizisinde de Reyna rolünü oynayan Öykü Çelik, 2012 yılında başlayan senaryosunu Mahsun Kırmızıgül'ün yazdığı ''Benim için Üzülme'' adlı dizide Bahar rolünü canlandırmaktadır.


Filmografi

*2013 İki Kafadar Chinese Connection
*2013 Romantik Komedi 2: Bekarlıga Veda - Hande
*2012-2014 Benim için Üzülme - Bahar
*2012 Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam - Çeşmidil
*2011 Nuri - Reyna 2010 Gönülçelen - Nazar
*2010 Mahpeyker Kösem Sultan - Mahfiruz
*2009 Kasaba - Zehra 2009 Kanımdaki - Barut
*2009 Cin Geçidi - Bahar
*2008 Akasya Durağı - Gözde
*2006 Selena - Eda

HABERLER Öykü Çelik ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr’ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Toplam 39 Öykü Çelik haberi sayfamızda bulunuyor.
BİZE ULAŞIN