6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.
SON DAKİKA: İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın korumalarının darp ederek  kanlar içinde bıraktığı gazeteciden açıklama!

SON DAKİKA: İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın korumalarının darp ederek kanlar içinde bıraktığı gazeteciden açıklama!

22.06.2021 | 14:36

Son dakika haberleri... Kocaeli Dilovası İlçesinde  bulunan,  İYİ Parti  Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait  çiftlikte,  TOKİ arazisine kaçak olarak   yapıldığı tespit edilen  ve  yıkımlarına karar verilen 15  kaçak yapı’nın yıkımını haber yapan  İHA muhabiri Mustafa Uslu,  çiftlik çalışanı olduğu iddia edilen 4 kişinin saldırısına uğradı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili olan Lütfü Türkkan'a ait, Dilovasında bulunan çiftlikte, geçtiğimiz aylarda yapılan incelemler sonucu 15 yapının, kaçak olarak TOKİ arazisinde yapıldığı belirlendi. Konu ile ilgili başlatılan hukuki süreç sonucu, bu yapıların tahliyesi ve yıkımı hakkında karar verildi. Verilen karar doğrultusunda,Pazartesi günü sabah saatlerinde güvenlik güçleri ve belediye ekipleri bölgeye giderek, yapıların tahliye edilmesi için verilen sürenin sona erdiğini çiftlikte bulunan yetkililere bildirdi. Ardından da , daha önceden kaçak olarak yapıldığı tespit edilen yerler incelenerek belediye ekipleri tarafından tahliye işlemi gerçekleşti. Çiftlikte bugün başlanan kaçak yapıların yıkımını haberleştirmek isteyen İHA muhabiri Mustafa Uslu, iddialara göre çiftlik çalışanı olduğu ileri sürülen 4 kişinin saldırısına uğradı. Darp edilen ve kamerası ile Drone'u zarar gören Muhabirin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sıradaki

OTOMATİK OYNAT

SON DAKİKA