Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Seda Bakan

Seda Bakan, (d. 10 Ekim 1985) Gebze doğumlu Türk oyuncudur.


Seda Bakan, (d. 10 Ekim 1985) Gebze doğumlu Türk oyuncudur.

Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. Şu aralar ise Türvak'ta oyunculuk dersleri almakta ve dizilerde roller almaktadır. Özellikle de Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisindeki Eda rolüyle tanınmıştır.

Oyuncu Seda Bakan, 4 Ekim 2014 tarihinde müzisyen Ali Erel ile evlenmiştir.

Filmografisi

*Kardeş Payı (2014-) (Feyyza)
*Zaman Makinesi 1973 (2014)
*Behzat Ç. Ankara Yanıyor (2013)
*Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm (2011) (Eda Akkaya)
*Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (2010-2013) (Eda Akkaya)
*Şen Yuva (2010) (Oya)
*Umut (2009) (Meryem) [2]
*Geniş Aile (2009) (Esma)
*Makber (2009) (Güneş)[3]
*Adanalı (2008-2009) (Başak)
*Pars: Narkoterör (2008) (Zülfiye - Zülüf)
*Sana Mecburum (2007) (Leyla)
HABERLER Seda Bakan ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr’ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Toplam 14 Seda Bakan haberi sayfamızda bulunuyor.
BİZE ULAŞIN