Türkiye'nin en iyi haber sitesi

Chris Brown kimdir?

ABD'li şarkıcı, Chris Brown'un doğum adı Christopher Maurice "Chris" Brown' dur. 5 Mayıs 1989, Tappahannock, Virginia doğumludur.

Chris Brown'un doğum adı Christopher Maurice "Chris" Brown' dur. 5 Mayıs 1989, Tappahannock, Virginia doğumludur.

ABD'li şarkıcı, söz yazarı, rapçi, dansçı ve oyuncudur.

DİSKOGRAFİ

2005 Chris Brown

2007 Exclusive

2009 Graffiti

2011 F.A.M.E.

2012 Fortune

2014 X

2015 Fan of a Fan: The Album (Tyga ile)

2015 Royalty

Filmografi

TV

2006 One on One

2006 The O.C.

2006 The Brandon T. Jackson Show

2007 Sesame Street

2008 The Suite Life Of Zack And Cody

Film

2007 Stomp The Yard

2007 This Christmas

2009 Phenom

2010 Takers

2013 Battle of the Year

HABERLER Chris Brown ile ilgili tüm haberlere, sabah.com.tr’ye eklenen son dakika haber ve gelişmelerine 7/24 bu başlık altından ulaşabilirsiniz. Toplam 08 Chris Brown haberi sayfamızda bulunuyor.
BİZE ULAŞIN